Meteen naar de inhoud

Felies gaat zijn skills te lijf bij een ander bedrijf.

Annelies Mincke werkt als teamcoach binnen de organisatie Felies en ook als halftijdse stafmedewerker personeel. Vanuit deze rollen is ze mee ingestapt in het traject van Switching Talent.

“Uiteindelijk draait het om mensen”

“Wij werden gematcht met Bizztalent, een IT consultancy bedrijf in Antwerpen, een hele andere sector dan kinderopvang. Maar het was interessant om eens te kijken naar hoe een organisatie uit de profit sector het doet op vlak van hr. Uiteindelijk werk je ook allemaal met mensen. Je botst op dezelfde uitdagingen, of je nu voor de sociale sector werkt of niet.

“Sharing is caring”

“De Vlaamse Dienst Speelpleinwerking heeft een tweedaags leertraject gevolgd bij ons. We hebben verschillende onderwerpen besproken, waaronder ons waarderingsbeleid, functioneringscyclus, interne communicatie, intervisie, teammanagement, conflicthantering en onthaalbeleid. We hebben veel van elkaar geleerd en informatie uitgewisseld, wat het erg boeiend maakte.”

“Met Switching Talent bouw je een netwerk op en krijg je praktijkvoorbeelden van hoe anderen deze thema’s toepassen in hun organisatie. Het is motiverend om te zien dat anderen geïnteresseerd zijn in jouw aanpak en dat je op de goede weg zit.”