Meteen naar de inhoud

Maak kennis met Switching Talent op Openbedrijvendag.

Op zondag 2 oktober 2022 kan je bij BLENDERS terecht voor Open Bedrijven Dag 2022. Van 10:00u tot 17:00u heten we je hartelijk welkom in Turnhout, Steenweg op Tielen 70.

Ontdek de werking van Blenders, Web,  Natuurwerk, I-DiversoKringwinkel en nog anderen tijdens een bezoekje achter de schermen van zowel onze bureaus als onze werkvloeren. Switching Talent zal als project van Blenders extra mee in de kijker gezet worden. Ben je benieuwd? Doe je graag een babbel over Switching Talent met één van onze collega’s? We staan klaar om jou antwoorden te geven op al je Switching Talent vragen!

Ben je benieuwd wat er die dag nog allemaal te beleven is op onze site? Neem dan snel een kijkje op www.webwerkt.be/blog/open-bedrijven-dag-2022/