Meteen naar de inhoud

Wie wil er bijleren in een andere organisatie?

Switching Talent zet in op het versterken van competenties en talenten van werknemers op een vernieuwende manier. Individuele werknemers krijgen de kans om mee te draaien in een andere, nieuwe, prikkelende werkomgeving en scherpen on-the-job hun competenties en talenten aan.

Op basis van de leerwensen van een werknemer gaan we op zoek naar een passende onderneming om te ‘switchen’. Met ondersteuning van een coach krijgen deelnemers de kans om minstens 14 uur mee te draaien en bij te leren in een andere onderneming. Na afloop van het leertraject krijgen de deelnemers een leercertificaat. 

Switching Talent is een samenwerkingsproject van Time4Society, Acerta Consult, Vernieuwing in de Basisvoorzieningen voor Jonge Kinderen vzw en Blenders vzw, en wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Via deze website houden we je op de hoogte van onze acties en resultaten.